<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
joe biden
Gjeldsuro: – Jeg tror ikke vi vil misligholde gjelden
Den republikanske lederen Kevin McCarthy, som er i intense forhandlinger med president Joe Biden om å heve gjeldstaket, tror ikke USA vil misligholde gjelden.
– Det kan utløse en voldsom finanskrise
USA har aldri misligholdt statsgjelden, og sjansene er gode for at amerikanske politikere blir enige om å løfte gjeldstaket også denne gang. Risikoen er likevel at de strekker det så langt ut i tid at markedene begynner å frykte det verste.
Krisemøte mellom Biden og republikansk leder om slunken statskasse
USA president Joe Biden er tirsdag i møte med den republikanske lederen Kevin McCarthy i et forsøk på å unngå at staten går tom for penger om kort tid.
Biden skal møte 18 stillehavsledere under historisk Papua Ny-Guinea-besøk
USAs president Joe Biden vil møte 18 ledere fra det sørlige Stillehavet når han besøker Papua Ny-Guinea i mai, opplyser vertslandets utenriksminister.
Biden vil øke gjeldstaket, men nekter å kutte i utgifter
President Joe Biden fastholder kravet om at taket for USAs statsgjeld må økes, men han vil ikke godta republikanernes krav om drastiske kutt i utgifter.
Nå renner pengene inn for Biden
Næringslivet har allerede startet pengeinnsamlingen til Joe Bidens valgkamp i 2024. LinkedIn- og DreamWorks-topper stiller seg bak 80-åringen.
– Du er for gammel
Kampen om Det hvite hus ser igjen ut til å stå mellom Joe Biden og Donald Trump. Det liker amerikanske velgere dårlig.