<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
kongsberg gruppen
Bedre enn ventet fra Kongsberg Gruppen
Kongsberg Gruppen fikk en EBITDA på 1,6 milliarder kroner i tredje kvartal, og slo med det forventningene. Selskapet opplyser at 2025-målet vil nås før tiden. 
Pareto spår kursfest i Kongsberg
Pareto jekker opp kursmålet på Kongsberg Gruppen, og spår aksjen opp nye 28 prosent.
Analytiker: – Kongsberg Gruppen vil knuse målet
Forsvarskontraktene renner inn til Kongsberg Gruppen. – De kommer til å knuse målet på 150 milliarder kroner, sier en analytiker.
Børskandidat kjøper «mishandlet» amerikansk selskap
General Oceans blar opp over 120 millioner kroner for et «mishandlet» amerikansk selskap. – Vår oppgave blir å blåse støv av en gammel storhet, sier gründer Atle Lohrmann. 
Kongsberg Gruppen knuser egne vekstmål
Kongsberg Gruppens mål er over 40 milliarder kroner i inntekter i 2025. – Det klarer de med god margin, sier analytikerne, etter nok et kvartal med rakettvekst.
27 prosent inntektsvekst for Kongsberg Gruppen
Kongsberg Gruppen økte driftsinntektene med 27 prosent og hadde god vekst i alle forretningsområdene sammenlignet med andre kvartal i fjor.
– Det er en grunn til at systemene forsvarer Det hvite hus
Til tross for 300 prosent avkastning de siste tre årene lar han seg ikke skremme. Veksten har kommet for å bli, ifølge stjerneforvalter Lars Erik Moen.