<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
pentagon
– Kineserne har blitt dramatisk mye frekkere
Forsvaret i Canada melder om observasjon av en spionballong og sier den blir sporet, noen timer etter at USA meldte om det samme. USA mener Kina står bak.
Pentagon avduker nytt bombefly for første gang på over 30 år
USAs nye bombefly B-21 Raider er avduket i Palmdale i California. Stigende bekymring for en konflikt med Kina er bakteppet for det topphemmelige prosjektet.
Pentagon: Russland utgjør den mest akutte trusselen
Russland utgjør den mest akutte trusselen for USA, mens Kina utgjør den største utfordringen på sikt, mener Pentagon.
Produsent brukte kinesisk materiale:  Pentagon nekter å ta imot flere F-35
Pentagon har stanset leveransene av nye F-35 jagerfly etter at det ble oppdaget at motoren var laget med hjelp av uautorisert materiale fra Kina.
Nå kommer Trump-muren: – En seier for rettsstaten
En ankedomstol opphevet torsdag forbudet mot å la Donald Trump bruke 3,6 milliarder dollar av forsvarsbudsjettet til å bygge en mur langs grensa til Mexico.
Kilder: USA tror fly i Iran ble skutt ned ved en feiltakelse
USA mener det er «svært sannsynlig» at det ukrainske passasjerflyet ble skutt ned av Irans luftforsvarssystem, opplyser anonyme kilder til amerikanske medier.
Amazon saksøker Pentagon
Søksmålet kommer etter at Det amerikanske forsvarsdepartementet, Pentagon, tildelte Microsoft en avtale Amazon forventet å få.