<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
brexit
– De er gale
Michael O'Leary er strålende fornøyd med at brexit-fløyen hos Toryene forlater Downing Street, og håper det første Sunak gjør som statsminister er å få til frihandelsavtale med EU. 
Handelen fra Storbritannia til EU har stupt etter brexit
Handelen fra Storbritannia til EU-landene er 16 prosent lavere enn de nivåene som var forventet, hadde ikke brexit blitt gjennomført, viser ny rapport.
Spår mer smerte
Hedgefondforvalteren Crispin Odey er kjent for sine short-veddemål mot pundet. Han mener den britiske valutaen er «ganske sårbar.»
Bruker milliarder på ny storstue
Citigroup trapper opp Europa-virksomheten utenfor London, og prislappen for nytt hovedkontor i Dublin estimeres til minst 300 millioner euro.
– Økonomien er ekstremt sårbar
Storbritannia vil slite med høy inflasjon lenger enn andre, og eksperter mener det er en Brexit-effekt. I mai var prisveksten den høyeste på 40 år.
EU varsler søksmål mot Storbritannia for avtalebrudd
EU vil stevne Storbritannia for brudd på Nord-Irland-avtalen, som statsminister Boris Johnson vil slå en strek over deler av. Storbritannia er skuffet.
370 milliarder er borte - Brexit får mye av skylden
Brexit er hovedårsaken til at britisk bruttonasjonalprodukt er svekket med 31 milliarder pund, viser en studie utført av Centre for European Reform.