<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
brexit
– Det er som å se et bilkrasj i sakte kino
Britisk bilindustri klarer ikke den elektriske overgangen, og tusener av jobber er i fare. Brexit og en presset regjering får skylden. 
Brukte 1,5 mrd. på Brexit-festival – nå skal pengebruken granskes
Britenes såkalte «Brexit-festival» var ikke i nærheten av å nå målet om 66 millioner deltakere, men sjefen sier feiringen har vært en suksess.
– De er gale
Michael O'Leary er strålende fornøyd med at brexit-fløyen hos Toryene forlater Downing Street, og håper det første Sunak gjør som statsminister er å få til frihandelsavtale med EU. 
Handelen fra Storbritannia til EU har stupt etter brexit
Handelen fra Storbritannia til EU-landene er 16 prosent lavere enn de nivåene som var forventet, hadde ikke brexit blitt gjennomført, viser ny rapport.
Spår mer smerte
Hedgefondforvalteren Crispin Odey er kjent for sine short-veddemål mot pundet. Han mener den britiske valutaen er «ganske sårbar.»
Bruker milliarder på ny storstue
Citigroup trapper opp Europa-virksomheten utenfor London, og prislappen for nytt hovedkontor i Dublin estimeres til minst 300 millioner euro.
– Økonomien er ekstremt sårbar
Storbritannia vil slite med høy inflasjon lenger enn andre, og eksperter mener det er en Brexit-effekt. I mai var prisveksten den høyeste på 40 år.