<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
eiendom norge
Boligmarkedet: – Ekstra følsomt for dårlige rentenyheter
Boligprisene fortsetter å vise styrke, men tilbudssiden er økende. – Det gjør fallhøyden større og betyr at markedet blir ekstra følsomt for dårlige rentenyheter, advarer sjeføkonom.
– Vi så et taktskifte i boligmarkedet i april
Både tilbuds- og etterspørselssiden i boligmarkedet er på vei oppover. – Oppdragsinngangen er økende, sier meglertopp Martin Kiligitto.
«Maksing» av boliglånet: – Gir ikke mening lenger
Boligprisene fortsetter oppover, og er opp hele 5,9 prosent hittil i år - selv om rentenivået er høyere enn på lenge. – Logikken i boligmarkedet er helt merkelig, sier Harald Magnus Andreassen.
Ny sterk oppgang i boligprisene
– Overgår hva alle så for seg, sier Eiendom Norge-sjefen.
Amerikanere har ikke råd til egen bolig – blir utkonkurrert av store selskaper
De siste årene har en liten, men mektig gruppe selskaper kjøpt opp hundretusenvis av amerikanske boliger. Det har ført til at landets innbyggere ikke har råd til å kjøpe egne hjem. Nå ønsker flere politikere å stoppe utviklingen.
Boliganalytiker advarer mot å la seg blende av sterke boligtall
Boligprisoppgangen fortsatte i februar. Analytiker Marte Herje Strømme kaller utviklingen overraskende sterk, men sier det er viktig å ikke ta alle gledene på forskudd.
Voldsom vekst i boligprisene
Eiendom Norges boligprisstatistikk viser en stigning på 1,4 prosent i februar. Hittil i år har prisene allerede steget med hele 4,9 prosent.