<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
fatih birol
Sol passerer olje
Ren energi beveger seg raskere enn mange forstår, hevder Det internasjonale energibyrået. Men mye må ennå skje for at klimamålene skal være innen rekkevidde.
IEA-sjefen advarer: Tre utfordringer for energimarkedet i Europa
Energimarkedet i Europa har gjort en god jobb med å løsrive seg fra den russiske gassen, men står likevel overfor tre utfordringer i år, ifølge IEA-sjefen Fatih Birol.
IEA: Oljeforsyningen ikke påvirket av pristak
Pristak på russisk energi påvirker ikke oljeforsyningene, hevder IEA-sjef Fatih Birol som legger til at det ennå er noen smutthull som bør tettes. 
Varsler mulig tøff neste vinter: – Ikke riktig å juble nå
Lite ny gass i markedene og økt kinesisk etterspørsel kan føre til en mangel på energi i Europa neste vinter, ifølge toppsjef Fatih Birol i Det internasjonale energibyrået (IEA).
IEA: Kina-comeback gir stor usikkerhet
Kinas mulige innhenting er det største usikkerhetsmomentet i dagens energimarked, mener IEA-sjef Fatih Birol. IEA forventer at Kina vil stå for 45 prosent av den globale etterspørselsveksten etter olje i år. 
Tror Kina kan gi oljehopp
IEA-sjef Faith Birol mener det finnes tegn på at tempoet i kinesisk økonomi kan bli sterkere enn ventet.
– Enestående vekst i fornybar energi i Europa
Energikrisen fremskynder det grønne skiftet, ifølge IEA-sjef Fatih Birol. Klimaforpliktelser og konkurranse mellom land om å bli teknologiledende, bidrar også.