<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
lufthansa
Norwegians potensielle friere: Analytiker navngir tre giganter
Etter at Air France-KLM gikk inn i SAS aktualiseres problemstillingen: Hvem snuser på Norwegian? Én blir pekt ut som hovedmistenkt, men fire giganter kan også være aktuelle.
Flygiganter i krise: Kan reddes av Norwegian og SAS
En internasjonal luftfartskrise kan sørge for at de vinterparkerte flyene til SAS og Norwegian likevel må jobbe, men da for flygiganter som Lufthansa og Wizz Air. 
– En åpenbar oppkjøpskandidat
Det nordiske flymarkedet er i spill, og Nordea-analytiker Hans-Erik Jacobsen er overbevist om at IAG og Lufthansa snuser på Norwegian.
Tror flyselskapene vil trykke aksjer
Dyrere drivstoff, høyere renteutgifter og etterspørselsfall kan medføre at toppen er passert for mange flyselskaper, ifølge Winair-sjef Hans Jørgen Elnæs.
Nødlanding for Lufthansa på Frankfurt-børsen
Lufthansa handles rett ned på Frankfurt-børsen til tross for at selskapet meldte at 2023 kan bli blant de mest lønnsomme i selskapets historie. 
Spår godt år for luftfartsaksjer
Flyanalytiker Hans Elnæs er generelt «bull» på europeiske og nordamerikanske flyaksjer. I Norge har han særlig tro på ett selskap.
Risikerer ny skrekksommer
Hvis denne ukens samtaler med pilotene ikke fører frem, risikerer Lufthansa nok en streik – midt i den viktige sommersesongen.