<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
paramount
Paramount+ med 4 nye millioner abonnenter
Senere i år blir strømmetjenesten slått sammen med konkurrent.
– Eneste «large cap» du må eie nå
Sjefstrateg Rob Luna kårer Bob Iger til Wall Streets beste toppsjef de siste 20 årene, og gir Disney en klokkeklar kjøpsanbefaling.
Produsentpriser og Walmart løfter humøret
Tegn på at inflasjonstoppen er passert og knalltall fra Walmart bidro til at USA-børsene var 1-3 prosent høyere tirsdag ettermiddag.
Sliter i innholdskappløpet
Disney var perfekt satt opp for kabel-TV. Selskapets ESPN-sportskanaler skuffet inn en tredel av driftsresultatet og ungene var fornøyd med Disney-kanalen på lineær-TV. Nå tar strømmeselskaper som Netflix, Discovery, Paramount og Viaplay markedsandeler, og Disney sliter med å finne sin posisjon i innholdskappløpet.
Maersk-kursen stuper etter rekordsterke kvartalstall
Onsdag pekte pilene nedover for blant andre Maersk, Paramount Global og Estee Lauder, mens Vestas og Caesars Entertainment fikk kursløft.
Rir på en vekstbølge
Strømmetjenestene vinner når folk må ta det med ro. Det eneste som ikke peker oppover for sektoren er antallet Netflix-abonnenter. Viaplay-salget er forventet å stige med 60 prosent på to år. 
Kursfall tross greie resultater
Paramount, Booking, Clorox og Toyota var blant selskapene som torsdag la frem relativt gode kvartalstall, men likevel fikk betydelige kursfall.