<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
digitalisering
Danmark og Finland på topp – Norge på 17. plass
Norge har flest smarttelefoner per innbygger i Europa, men greier ikke å utnytte potensialet i offentlige digitale tjenester, mener Geir Olsen i Netcompany.
Hoffleverandør til bank og forsikring
På snaut to år har Hilda Beate Lygres Noria Vest vokst til 15 konsulenter og kommet inn hos noen av de største innen bank, finans og forsikring.
Frykter at stramt budsjett rammer digitaliseringen
IKT-Norge og Finans Norge oppfordrer regjeringen sterkt til å prioritere sentrale digitaliseringsprosjekter: – Investeringene er usynlige sammenlignet med gevinstene de gir.
Teknologien har løpt fra jussen
Det høye digitaliseringstempoet svekker rettssikkerheten i varslingssaker. Det haster med lovregulering, mener Rajvinder Singh Bains og Oscar Lorentz Melaa i DLA Piper Norge.
Støres digitale kollaps
Jonas Gahr Støre (Ap) hadde store digitale vyer, men i hans første års som statsminister er dette fullstendig glemt, skriver Simen Sommerfeldt i Bouvet.
Planlegger oppkjøpsraid av byggentreprenører
Utviklingsselskapet Abby har identifisert 150 potensielle oppkjøpskandidater som har en omsetning fra 20–150 millioner kroner. 
Teknologigigant jakter norske selskaper
Det svenske teknologiselskapet Knowit har allerede blitt en kjent aktør i det nordiske markedet. Den svenske toppsjefen varsler derimot at den norske ekspansjonen er langt fra ferdig.