<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
tyskland
Kjernekraftkrangling kan koste EU dyrt
EU risikerer å tape til USA i kampen om selskapers gunst hvis ikke unionen klarer å bli enige om en ny energireform, sier Frankrikes energiminister. 
Det tyske økonomiske lokomotivet sakker akterut
Konsekvensene av Ukraina-krigen har rammet Tyskland hardt. Tysk økonomi, som lenge var verdensledende, står i år i fare for å krympe.
Sjeføkonom: – Dette man frykter mest
Europas største økonomi, Tyskland, opplever tøffe tider. Nå spår regjeringen et BNP-fall på opp mot 0,3 prosent. – Krigen i Ukraina er fortsatt ikke over, og energisystemet er ennå ikke løst.
Nesten to tredeler av tyskerne vil ha ny regjering
Nesten to tredeler av tyskerne sier i en ny måling at de vil ha en ny regjering, dagen etter at en annen måling viste stor misnøye med Olaf Scholz' regjering.
Tidenes største våpensalg fra Israel
Tyskland kjøper et luftforsvarssystem fra Israel for 3,5 milliarder dollar, i det som er den største militære eksportavtalen i landets historie.
Stramt tysk budsjett, men ikke for forsvaret
Den tyske regjeringen har lagt fram et budsjettforslag som innebærer kraftige kutt på flere områder, men rause bevilgninger til forsvaret.
Rekyl for europeiske eiendomsaksjer
Den svenske utleiegiganten SBB fikk en kursoppgang på 13 prosent tirsdag. Også tyske og finske eiendomsaksjer hadde medvind.