<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
krypto
I dag kommer straffen: Risikerer 110 år i fengsel
Torsdag møter FTX-gründeren i retten for å få straffeutmåling etter at han i november ble funnet skyldig for bedrageri. 
Kryptoreguleringer er på vei
Kryptoregulering er i ferd med å falle på plass på tvers av jurisdiksjoner. I Europa nærmer det seg klarhet for tjenesteleverandører for kryptohandel og stablecoins, mens praksis i USA hittil har vært myntet på forsøk av regulering gjennom streng håndheving.
580 millioner eier krypto
En ny rapport fra Crypto.com anslår at antallet kryptoinvestorer har økt fra 432 til 580 millioner i løpet av 2023.
Bitcoin nærmer seg all-time high i kroner
Bitcoin har nådd 40.000 dollar etter en oppgang på 150 prosent i år. Prisoppgangen kombinert med en rekordsvak krone gir ekstra effekt for norske kryptoinvestorer.
Sabler ned krypto: – Det teiteste som er oppfunnet
Kryptokongens brutale fall
Sam Bankman-Fried ble multimilliardær med kryptobørsen FTX før han fylte 30 år. Men selskapet kollapset, og millioner av kunder har tapt pengene sine. Nå er han funnet skyldig på alle de syv tiltalepunktene i rettssaken mot ham . Straffeutmålingen skal skje i mars neste år, og da risikerer han over hundre år i fengsel.
– Venter sterke bevegelser i bitcoin-prisen
Bitcoin-stupet natt til fredag kan bli smått i forhold til hva som er ventet de neste dagene. – Kommer til å bli langt mer markedsdrivende, sier kryptoekspert Vetle Lunde i K33.