<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
kryptovaluta
Luksusbilmerke aksepterer kryptobetaling
Legendarisk italiensk bilmerke godtar nå kryptopenger som betaling for sine fartsmonstre i USA, og om ikke lenge vil også europeere kunne betale på samme vis.
Dette er bitcoin-menighetens mareritt
Det amerikanske finanstilsynet SEC stikker kjepper i hjulene for de som vil ta handelen i bitcoin et steg videre.
Finansgiganter tar sats i kryptovaluta
Institusjonelle aktører trekkes mot kryptovaluta i et marked preget av gjeld, inflasjon og rentehevelser. – Det kan bli et mye mer fragmentert finanssystem i fremtiden, sier Torbjørn Bull Jenssen. 
Stadig mer kryptovaluta rapporters i skattemeldingen
I skattemeldingen for 2021 rapporterte nordmenn 9,8 milliarder kroner i inntekt og 23 milliarder kroner i formue fra investeringer i kryptovaluta.
Kryptobørs sliter med å finne banker til kundene
Etter bankuroen i forrige måned, sliter verdens største kryptovalutabørs med å finne en bank som er villig til å håndtere kundenes penger. 
Måtte ty til krypto for å redde fotballsatsingen
Kunnskapsdelingsplattformen Wonderboy har skapt deres egen kryptovaluta i håp om å vekke interessen blant ivrige Fantasy Premier League-spillere.
– Det skal bli litt enklere for kryptoinvestorer
Tapte du på handel i kryptovaluta i fjor kan det trekkes fra på skatten, men hva gjør du hvis du ikke rapporterte gevinstene årene før?