<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
pwc
Er «maset» om ESG verdt det?
I USA øker skepsisen til om ESG har ønsket effekt. Er det rett og slett blir for mye ESG-mas, spør PwC-partner Øystein Blåka Sandvik.
Planlegger børsnotering av konsulentvirksomheten i år
Revisjons- og rådgivningsgiganten EY forventer å spinne ut konsulentvirksomheten innen årets slutt, i følge personer som er kjent med saken.
PwC slutter som revisor for Evergrande etter uenigheter
PwC har sagt opp som revisoren til Evergrande etter at kineserne hverken har gitt dem oversikt over selskapets kontantstrøm eller det samlede årsregnskapet.
Dobling av antall svindelforsøk i Norge
Fra 2021 til 2022 var det en en dobling av antall svindelforsøk mot norske bedrifter. Det viser en undersøkelse PwC har gjort blant over 100 sikkerhetsledere i Norge.
PwC-partner dømt for investorbedrageri
Brukte penger fra oppstartsselskap på spaferie, mobiltelefoner og designervesker. 
Økt arbeidsgiveravgift påvirker ikke rekruttering
Den foreslåtte økte arbeidsgiveravgiften vil gi store norske kompetansebedrifter en ekstraregning på opp mot 100 millioner kroner. Men bedriftene planlegger ikke færre ansettelser. 
Avviser ryktene: – Kategorisk usanne
Nok en revisjons- og rådgivningsgigant sies å vurdere en splitt av sin globale virksomhet. Rapportene avvises imidlertid kontant.