<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
morten wiese
Espen Askeladd flytter til Sveits – Stat og Etat prøver lykken hjemme
Espen Askeladd ville funnet noen gode skattejuridiske hjelpere, tatt av loddene på syvmilsstøvlene og flyktet fra Kongeriket Norge, skriver Morten Wiese.
Statens grønne industriløft – et kostnads-whack-a-mole
Regjeringen løper rundt og bruker penger som det er rett før stengetid i fornøyelsesparken «Milliardfryd», skriver Morten Wiese.
Strand-Stalin har kommet fra Moskva til Malmøya, Ormøya og Ulvøya
Inspirasjonen til Oslo kommunes planer i strandsonen er hentet fra kollektiviseringen i Sovjetunionen på 1930-tallet, hevder Morten Wiese.
Norges grønne industriløft – luft og kjærlighet ved første havblikk
Det grønne skiftet er en magisk verden der pengene vokser på trær, vindmøllene roterer gjennom rosa skyer, og gresset er grønnere på den solcellebelyste siden, skriver Morten Wiese.
Brød og sirkus fra DNB og Innovasjon Norge
Det så ut som de hadde mye å feire, de to sjefene. Men la oss se på DNB NXT med et kritisk blikk, skriver Morten Wiese om Kjerstin Braathen og Håkon Haugli.
LO er i ferd med å gå ut på dato
I sin streben etter å opprettholde makt, kjemper LO for arbeidslivsstrukturer som er på vei inn i historiebøkene, skriver seriegründer Morten Wiese.
Om amøber og bendelormer i velferdsdebatten
Skulle man laget en rapport om dysfunksjonaliteten i offentlige velferdstilbud, hadde den fylt flere hundre sider, skriver Morten Wiese.